Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA inicia les obres d'urbanització del camp de futbol set del carrer de Terrassa

Escoltar

GINTRA inicia les obres d'urbanització del camp de futbol set del carrer de Terrassa

La societat municipal Gestió Integral de Trànsit de Mataró, SL (GINTRA) té previst començar avui, 28 de gener, les obres d'urbanització del camp de futbol set del carrer de Terrassa i de l'illa situada entre les façanes posteriors dels poliesportius de Cirera i Teresa Maria Roca. L'empresa adjudicatària, UTE Áridos Serrano, SL, ha d'efectuar les obres en un termini previst de 5 mesos i amb un pressupost de 607.247,22 euros.

L'adjudicació de les obres es produeix després que l'Ajuntament aprovés, el passat mes d'octubre, el projecte per traslladar definitivament el camp de futbol set de Cirera a la coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa i per urbanitzar els espais situats entre les façanes posteriors dels poliesportius municipals de Cirera i Teresa Maria Roca.

Urbanització en dos àmbits

L'àmbit d'actuació ocupa una superfície de 3.901 m2 i comprèn dues zones:

1. La coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa amb 2.141 m2

A la coberta es construirà el camp de futbol set amb gespa artificial de 34x50 metres. Aquesta instal·lació substituirà el camp de futbol que hi havia abans de l'inici de les obres del poliesportiu Teresa Maria Roca, i que ara està instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l'avinguda del Corregiment, el pati de l'escola pública de Cirera i el Torrent de La Pólvora.

Les feines de la urbanització d'aquesta zona d'actuació comprenen la pavimentació del camp de futbol amb gespa artificial i la construcció d'un mur de contenció de formigó i una paret de tancament d'obra vista de 2,50 metres d'alçada, a la banda dels habitatges. A més, s'instal·larà una tanca metàl·lica de 3 metres d'alçada per tot el perímetre com a acabament del mur de formigó de l'aparcament del carrer de Terrassa, i una altra tanca a l'accés principal a la zona, situat al costat del pavelló municipal de Cirera. També s'instal·laran xarxes de protecció.

2. L'interior de l'illa amb 1.760 m2

Aquest espai està comprès entre la façana posterior dels poliesportius municipals, els habitatges contigus que tenen accés des del passatge del Miró i els vestidors que utilitza la UD Cirera.

A l'interior d'illa es construirà una zona de jocs diversos i un camp de futbol tres, amb unes petites grades, gespa artificial i una zona d'entrenament de porters amb paviment de sauló compactat, al costat dels vestidors del camp de futbol set.

També es traslladarà, a l'espai situat entre els dos nous camps de futbol, el quiosc i la pèrgola de bar que ara està instal·lada al camp de futbol set provisional. Finalment, s'instal·larà l'enllumenat de tots dos espais esportius.