Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es poden consultar les llistes definitives d'admesos i exclosos dels habitatges de Can Gassol

Escoltar

Ja es poden consultar les llistes definitives d'admesos i exclosos dels habitatges de Can Gassol

La societat municipal Prohabitatge Mataró, SA, ha publicat avui les llistes definitives dels sol·licitants admesos i exclosos que opten a un dels 27 habitatges de protecció i concertats que es construeixen a l'àmbit de Can Gassol.

Les llistes es poden consultar a:

- les oficines d'atenció ciutadana.

- els centres cívics de la ciutat.

- el web www.grup-pumsa.cat/prohabitatgemataro/llistescangassol.pdf

- les oficines de Prohabitatge Mataró (carrer de Pablo Iglesias, 63, 1a planta, despatx 5), en horari de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 18.30 h i divendres de 9 a 14 h.

Tots els admesos seran convocats per assistir al sorteig dels habitatges, que es realitzarà davant notari el proper dimarts 23 de desembre a l'IES Miquel Biada (avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 89-99), a partir de les 18 h. Primer es sortejaran els 21 pisos de protecció oficial, que es situen al carrer de Floridablanca 114; i seguidament els 6 de concertats, ubicats al carrer de José Francisco Pacheco 91.

Amb aparcament i traster

Els 27 habitatges són de venda, i s'adjudiquen amb plaça d'aparcament i traster vinculats. Actualment, estan en procés de construcció, i es situen en un bloc en forma d'"U" que dóna façana als carrers de Floridablanca, de José Francisco Pacheco i d'Enric Prat de la Riba.

La seva construcció, que es preveu concloure a finals del segon trimestre de 2009, la promou l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) i la gestiona Prohabitatge Mataró.