Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament edita un tríptic per evitar incendis domèstics

Escoltar

L’Ajuntament edita un tríptic per evitar incendis domèstics

La informació es pot trobar a diferents punts d’atenció al ciutadà

El Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament ha editat un tríptic informatiu sobre els incendis domèstics que porta com a títol “A casa, foc sota control”. La informació recull un seguit de consells per evitar els incendis, especifica les principals causes i mostra com s’ha d’actuar davant d’un cas en concret.


La distribució d’aquest tríptic, del qual s’han editat 5.000 exemplars, s’iniciarà avui a diferents punts d’atenció al ciutadà com l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OFIAC), els Casals Municipals de la Gent Gran, els centres cívics, associacions i d’altres edificis municipals.

 

Consells pràctics

 

Netejar periòdicament els filtres de la campana extractora de la cuina, no tapar els llums amb draps o papers, fer especial atenció amb l’ús d’espelmes, tancar la clau de pas del gas a la nit o quan es marxa de casa o no sobrecarregar els endolls són algunes de les recomanacions que es recullen en aquest tríptic.

 

En el cas de trobar-se davant d’un incendi, la informació recomana fer una primera valoració ràpida i trucar als bombers. De totes formes, també explica mètodes per apagar petites flames que es poden produir, sobretot, en l’àmbit de la cuina.