Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pompeu Fabra acull l'exposició 'Immigració: una nova mirada cultural a l'esport'

Escoltar

La Biblioteca Pompeu Fabra acull l'exposició 'Immigració: una nova mirada cultural a l'esport'

Està previst que el regidor de Presidència, Carlos Fernández, i el president del Patronat Municipal d'Esports (PME), Ivan Pera, inaugurin aquesta tarda a les 19 h, l'exposició "Immigració: una nova mirada cultural a l'esport", a la Biblioteca Pompeu Fabra (plaça d'Occitània s/n).

L'exposició està organitzada pel PME, englobada en les actuacions del Programa de Sensibilització del servei de Nova Ciutadania, conjuntament amb el Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es pot visitar fins al 12 de juliol i és un projecte de fotoperiodisme i d'investigació que explora el paper de l'esport en la vida dels immigrants de primera generació, a través d'imatges i de les seves històries.

Com a actes paral·lels, entre les 18 i 20 h es farà un muntatge lúdic destinat a infants i joves anomenat "Jocs d'Arreu del Món. Un Món de Jocs". Aquesta activitat és oberta a tota la ciutadania. Després de l'acte d'inauguració, el sotsdirector del Centre d'Estudis Olímpics de la UAB, Emilio Fernández, i un dels organitzadors de la mostra faran una visita guiada a l'exposició.

La mostra es podrà veure a la Sala d'actes i exposicions de la biblioteca, de dilluns a divendres entre les 16 i 20.30 h i, fins al 10 de juliol, de dimarts a dissabte de les 10 a les 14 h i el dissabte de les 16 a les 19 h.