Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La convocatòria per a presentar-se a la 8a edició dels Premis Cre@tic s'obre avui

Escoltar

La convocatòria per a presentar-se a la 8a edició dels Premis Cre@tic s'obre avui

A partir del 21 de juliol, i fins al 13 d'octubre, les empreses i persones interessades en participar en la 8a edició dels Premis Cre@tic de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) poden presentar el seu projecte empresarial a la seu de l'entitat (carrer de Francisco Herrera, 70).

Aquests guardons estan dirigits a aquelles persones que tenen una idea de negoci relacionada amb les noves tecnologies i a les empreses del sector que hagin començat la seva activitat durant el 2008. L'objectiu és promoure la iniciativa empresarial en aquest àmbit i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró a través de nous projectes de negoci. Els Premis obren també la possibilitat de participar a projectes que incorporin una millora tecnològica en processos, productes i/o prestació de serveis o que suposin una innovació. L'IMPEM ofereix l'assessorament de tècnics experts als interessats en participar.

Durant el mes de novembre es donaran a conèixer els tres guanyadors dels Premis, que rebran 6.000, 3.000 i 1.500 € respectivament. Si el jurat ho considera convenient, es farà una menció especial al projecte que tingui alguna singularitat destacada. També incorporen un accèssit, dotat amb 600 €, al millor projecte de final de carrera realitzat a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre el col·lectiu universitari. 

Els Premis estan organitzats amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Fundació TecnoCampusMataró, el Pacte Local per a l'Ocupació, l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, el Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), el Grupo Intercom, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i Acc1ó. Les bases completes dels premis es poden consultar a la web de la Incubadora d'empreses de base tecnològica de Mataró.