Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació TecnoCampusMataró consensuarà el perfil del futur director del projecte

Escoltar

La Fundació TecnoCampusMataró consensuarà el perfil del futur director del projecte

L'Ajuntament va aprovar ahir una proposta de resolució presentada pel grup municipal del PPC en relació a la renúncia del senyor Ricard Bonastre de la Direcció del TecnoCampusMataró. La proposta es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups municipals.

El text íntegre de la proposta de resolució és el següent:

"Darrerament s'ha sabut que el Sr. Ricard Bonastre, Director del Tecnocampus, deixarà la direcció del projecte per anar-se'n a l'empresa privada. No hi ha dubte de que aquesta no és una bona noticia. El Sr. Bonastre ha estat una peça essencial en la redefinició d'aquest important projecte (el més important que ha tingut la ciutat en les darreres dècades). Projecte que per cert fins ara ha estat com aquests joves futbolistes que són "eternes promeses" però no acaben mai de concretar-se.

Ell ha estat la cara visible, qui ha anat a "vendre'l" a altres administracions, empreses o a la pròpia Xarxa de Parcs Tecnològics espanyols i és per tant també un actor important en la possible atractivitat del TCM.

Per tot això, no podem negar que la seva absència generarà incerteses que des de l'Ajuntament, i especialment des del govern municipal hem d'ajudar a esvair.

No ens podem permetre perdre altre vegada un temps preciós en el desenvolupament del Pla previst. Hem d'actuar amb criteri empresarial i amb visió global, conscients de lo molt que ens juguem en aquest tema.

I una de les qüestions decisives que hem d'afrontar és la contractació d'una persona que substitueixi al Sr. Bonastre al capdavant de la direcció del Projecte Tecnocampus.

Aquesta darrera qüestió, la de la persona que haurà de substituir al Sr. Bonastre, ha d'anar lligada inevitablement a quelcom que alguna vegada hem retret al govern municipal.

El fet que essent el Tecnocampus un PROJECTE DE CIUTAT i no només del govern, hi ha determinades decisions clau que no han estat debatudes ni consensuades amb els grups de l'oposició. I si volem que el projecte tingui el suport i l' impuls necessari, si volem que tota la ciutat el senti seu, aquests aspectes s'han de cuidar.

El Grup Municipal del PPC estima que en el procés de selecció de la persona destinada a substituir al Sr. Bonastre, el consens seria més profitós i donaria una visió més cohesionada del projecte. I creiem que és també un moment per evitar nomenaments amb criteris politics i adoptar en canvi paràmetres més empresarials que aconsegueixin unir totes les sensibilitats que formen part del Patronat.

Per tot això, el Grup Municipal Popular presenta els següents ACORDS perquè siguin debatuts, tractats i votats en el Ple Municipal:

1. La Presidenta del Patronat Tecnocampus Mataró i Consellera Delegada de Promoció Econòmica convocarà una reunió específica del Patronat per tal de debatre i establir, de manera consensuada, el perfil dels candidats a substituir al Sr. Ricard Bonastre, en el sentit abans esmentat d' aconseguir una visió més cohesionada del projecte."