Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Incubadora incorpora tres noves empreses de base tecnològica

Escoltar

La Incubadora incorpora tres noves empreses de base tecnològica

Tres noves empreses de base tecnològica s'han incorporat a La Incubadora de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) durant el mes de març. Concretament es tracta d'Alooha, companyia dedicada a la prestació de serveis de comunicació audiovisual digital interactiva (CADI),  Consultoria Asfalia, centrada en la validació de sistemes informàtics en entorns regulats, i Incod Enginyeria Industrial, que desenvolupa sistemes d'identificació i traçabilitat.

Per donar-les la benvinguda, La Incubadora ha organitzat avui divendres 28 de març, un esmorzar en xarxa en el que hi ha  participat personal de les empreses ja instal·lades i altres persones de l'entorn empresarial. En aquestes trobades informals, a més de presentar les noves empreses als seus veïns d'incubadora, s'aprofita per crear nous contactes.

7 empreses a La Incubadora

Amb les noves incorporacions ja són set les empreses que s'ubiquen actualment a La Incubadora. En els darrers mesos tres empreses han marxat per instal·lar-se a Vallverich al TecnoCampusMataró v 1.0, un cop assolits els seus objectius inicials.

Els tres nous projectes:

Alooha, presta serveis de comunicació audiovisual digital interactiva (CADI) per promocionar productes i serveis mitjançant un mitjà de comunicació d'alt impacte, que s'adapta a les preferències del client (flexible and targetable) i que és assequible (affordable), basat en el concepte Digital Signage. Aquesta empresa va ser guardonada amb el segon premi Cre@tic l'any 2007.

Consultoria Asfalia està dedicada a la validació de sistemes informàtics en entorns regulats, com són el farmacèutic, el químic o sanitari. El procés de validació és un requeriment legal per a que aquestes empreses puguin desenvolupar la seva activitat. Asfalia ofereix serveis de consultoria, assessoria, formació i auditories, relacionats amb validacions i requeriments regulatoris actuals.

Incod Enginyeria Industrial, és una cooperativa dedicada al desenvolupament de solucions d'identificació i traçabilitat. L'empresa desenvolupa el programari industrial, assessora en solucions d'identificació i traçabilitat proporciona el  maquinari necessari i disposa de servei de manteniment i suport postvenda.

La Incubadora de Mataró

Inaugurada l'any 2001, La Incubadora d'empreses de base tecnològica de Mataró va ser la primera experiència d'iniciativa pública de Catalunya amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor i afavorir la creació d'empreses innovadores i de base tecnològica. En aquests 7 anys d'activitat han estat 25 les empreses ubicades. Actualment hi ha 32 empreses adherides. 

La incubadora és un model de cooperació pública i privada per desenvolupar noves oportunitats d'ocupació en l'àmbit tecnològic i d'activitats innovadores i a més, un model d' inserció en el territori, ja que ha articulat relacions amb tots els agents implicats (Ajuntament, universitat, empreses).