Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit de l'Esport 2008 reuneix esportistes, clubs i entitats al Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca

Escoltar

La Nit de l'Esport 2008 reuneix esportistes, clubs i entitats al Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca

La 53a Nit de l'Esport, que se celebrarà el proper divendres, és una trobada anual entre la gent del món de l'esport de la ciutat. La festa reuneix esportistes, membres d'entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb l'esport per reconèixer els que, durant el 2007, han fet un millor resultat, marca o promoció de la pràctica de l'esport.

El Patronat Municipal d'Esports lliurarà més de 40 premis, entre trofeus i diplomes, al llarg de la celebració que començarà a les 21 h al Pavelló Municipal Teresa Maria Roca. El trofeu és una obra original de l'artista local Perecoll.

Els nominats

Els nominats de les categories masculines i femenines d'infantil, cadet, juvenil i sènior són 42 esportistes de diferents disciplines que es poden practicar a Mataró: l'atletisme, el tennis taula, el waterpolo, la natació, la gimnàstica, el bàsquet, el ciclisme, l'handbol, el futbol, el taekwondo, el voleibol i l'excursionisme de competició.

Un d'aquests 42 nominats rebrà, al final de la nit, el guardó com a millor esportista de l'any 2007. Aquest trofeu és un reconeixement a la tasca esportiva d'aquest esportista que ha portat el nom de Mataró més enllà de les fronteres esportives de la ciutat. Pel que fa als equips nominats, hi ha una desena de diferents categories i esports.

D'altra banda, també es vol guardonar les escoles de primària i secundària amb un grau de participació més elevat en els Jocs Escolars, en les modalitats d'esports d'equip i individuals.

Els altres premis de la Nit de l'Esport són per reconèixer la millor tasca periodística en pro de l'esport mataroní, per a l'empresa que ha destacat més en la promoció de l'esport, un premi a l'arbitratge i a la millor tasca tècnica. També hi haurà mencions especials, dedicades a entitats o equips que celebren el seu aniversari o que han aconseguit ascendir de categoria.