Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La primera fase de la reforma del mercat de la plaça de Cuba començarà el 29 de juliol

Escoltar

La primera fase de la reforma del mercat de la plaça de Cuba començarà el 29 de juliol

L'Ajuntament té previst iniciar el 29 de juliol, un cop realitzats els treballs previs d'adequació,  la primera fase de la reforma integral del mercat de la plaça de Cuba. Aquesta fase tindrà una durada prevista de 41 dies durant els quals l'activitat comercial a l'interior del mercat s'aturarà. L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) va acordar amb els paradistes de l'interior del mercat de la plaça de Cuba que aquesta part de l'obra, incompatible amb l'activitat comercial, coincidís amb el període de les vacances d'estiu.

Aquesta primera fase contempla el canvi de la coberta, la renovació del sistema de sanejament i fontaneria, l'enderroc de les parets afectades per la rehabilitació, la instal·lació provisional del subministrament dels serveis (aigua, llum, refrigeració...) i la sectorització interior per adequar l'ús del mercat a les obres posteriors.

El 12 de setembre, un cop finalitzada aquesta fase de l'obra i els paradistes hagin adequat els seus establiments, les parades de l'interior del mercat obriran i conviuran amb un període de treballs de 18 mesos.

El mercat de marxants

Des del 24 de juliol al 10 de setembre, el mercat de marxants que s'instal·la els dissabtes i els dijous al voltant del mercat de la plaça de Cuba es traslladarà de forma provisional al solar situat entre el carrer de Llauder, el passatge de Lluís Gallifa i el carrer de Javier Castaños.

Després d'aquest període i mentre durin les obres, les parades es redistribuiran entre el carrer de Salvador Palmerola i el solar situat entre els carrers de Salvador Palmerola i Deu de Gener, el carrer de Sant Joaquim i un lateral de la plaça de les Tereses.