Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La recollida de la selectiva es fa al matí i les deixalleries obriran tots els dies de la setmana

Escoltar

La recollida de la selectiva es fa al matí i les deixalleries obriran tots els dies de la setmana

Les deixalleries de Mataró, situades al carrer de Galícia i al carrer de Francesc Lairet, ampliaran el seu horari a partir de l'1 de febrer. Fins ara, els ciutadans podien anar-hi de dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 16 a 20h, i els diumenges i festius, de 10 a 14h. A partir de l'1 de febrer aquest horari es manté però alhora s'afegeix els dilluns, de 10 a 13h i de 16 a 20h.

La selectiva es recull pel matí

La recollida de la selectiva inclou el buidatge dels contenidors d'envasos, vidre, paper i cartró de la ciutat. L'empresa Recuperacions Masnou, SL, efectuava, per les nits, aquest servei des de l'any 1999 mentre que l'empresa Fomento de Construccions y Contratas (FCC) s'encarregava de la recollida de la fracció orgànica, el rebuig, la neteja viària i de les platges.

Amb la finalització del contracte amb la empresa Recuperacions Masnou, SL, el passat 31 de desembre, el Servei de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament de Mataró va sol·licitar la modificació del contracte del servei públic de recollida de les fraccions de resta, matèria orgànica, voluminosos, de la neteja viària i de la neteja de platges amb l'empresa FCC amb l'objectiu d'evitar les disfuncions derivades de la prestació d'aquest servei per part de dues empreses diferents.

La modificació d'aquest contracte, adjudicat per concurs a l'empresa FCC, ha significat incloure el servei de recollida de les fraccions de selectiva de paper-catró, envasos lleugers i vidre procedents dels domicilis així com el paper-cartró comercial i el servei de recollida de desbordaments i neteja de contenidors, a partir de l'1 de gener. Un altre dels canvis, que recollia el plec de condicions, és el buidatge dels contenidors de selectiva pel matí amb l'objectiu de provocar les mínimes molèsties de soroll als veïns.

L'ampliació del contracte a FCC també inclou el canvi de contenidors actuals €tipus iglú- pels contenidors amb recollida robotitzada €tipus easy.