Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La sala d'estudi del Casal de Joves de la plaça d'Espanya es trasllada a la planta baixa i guanya 20 places noves

Escoltar

La sala d'estudi del Casal de Joves de la plaça d'Espanya es trasllada a la planta baixa i guanya 20 places noves

La sala d'estudi del Casal de Joves de la plaça d'Espanya s'ha traslladat del primer pis a la planta baixa on abans hi havia el telecentre, que ara es troba a la Nau Gaudí. Aquest canvi ha suposat incrementar el nombre de places de 20 a 50. Aquesta informació s'ha donat a conèixer avui a la Comissió Informativa de Serveis Personals.

La planta baixa del Casal de Joves s'ha habilitat com a sala d'estudi amb un total de 50 places, 24 de les quals estan disposades en taules col·lectives i 26 són individuals. La sala compta amb un sistema de climatització i amb mobiliari condicionat per a la funció que desenvolupa l'espai.

Horaris i èpoques d'exàmens

La nova sala d'estudi obrirà el proper dilluns 13 d'octubre amb el següent horari: de dilluns a divendres de 9 a 15 h i de 16.45 a 22.30 h, els dissabtes de 9 a 14 h i de 15.30 a 22 h i els diumenges de 9 a 15 h. Aquest horari s'amplia durant les èpoques d'exàmens universitaris quan no es tanca al migdia. Durant aquestes temporades, el Servei de Joventut també habilita sales d'estudi als cinc centres cívics de la ciutat.