Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Protectora d'Animals de Mataró engega un projecte adreçat als col·lectius més necessitats

Escoltar

La Societat Protectora d'Animals de Mataró engega un projecte adreçat als col·lectius més necessitats

La Societat Protectora d'Animals de Mataró (SPAM) va engegar, el passat divendres, el primer projecte social a Espanya en què els animals abandonats ajudaran els col·lectius que més ho necessiten. El projecte s'anomena Vincles i pretén ser un canal educatiu i terapèutic per a la societat. La iniciativa es porta a terme al refugi de Cal Pilé.

L'SPAM és l'empresa adjudicatària que gestiona, des del 2005, el Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAAC), la instal·lació municipal que està situada al carrer de Galícia, com també el refugi de Cal Pilé.

A l'acte inaugural hi van ser presents l'alcalde accidental, Ramon Bassas; la regidora de Benestar Social, Salut i Consum, Carme Esteban; la diputada de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, Dolores Gómez; la directora de la Fundació Affinity, María Azkargorta, i la presidenta de l'SPAM, Sílvia Serra.

Vincles compta amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona i la Fundació Affinity per posar en marxa el projecte. Així mateix, l'espai s'ha pogut construir gràcies a l'aportació econòmica dels socis i padrins de la protectora de Mataró.