Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La temporada de tardor porta cinc espectacles de teatre i dansa al Teatre Monumental

Escoltar

La temporada de tardor porta cinc espectacles de teatre i dansa al Teatre Monumental

L'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) ha programat tres espectacles de teatre i dos de dansa per a la temporada de tardor al Teatre Monumental, que va des de setembre fins a novembre del 2008.

Programa de teatre i dansa

La programació inclou les següents obres:

- La primera obra que es podrà veure el 26 de setembre és "Espectres" d'Henrik Ibsen, dirigida per Magda Puyo i interpretada per Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas.

- El 10 d'octubre es representarà "Germanes" dirigida i adaptada per Carol Lòpez.

- El 26 i el 27 d'octubre, el públic del Teatre Monumental podrà gaudir d'"El llibertí" d'Eric-Emmanuel Schmid, dirigida per Joan Lluís Bozzo i interpretada per Montse Guallar i Ramon Madaula.

- El 2 de novembre serà el torn de la dansa amb "Mis pies te contarán" de Megaló teatro móvil, amb la direcció de Nicolas Rambaud i Coral Troncoso.

- L'última obra de la temporada arriba el 14 de novembre i és "La forma de les coses" de Neil Labute, amb Mireia Aixalà i Cristina Genebat, dirigida per Julio Manrique.

Activitats complementàries

La companyia resident Trànsit presentarà el procés del seu treball al públic "L'arquitectura dels desitjos", amb coreografia i direcció de Maria Rovira.

Enguany s'ha tornat a organitzar l'activitat "Un cafè amb..." que consisteix en compartir una estona, abans de cada espectacle, amb alguns dels protagonistes de les obres que es representaran per tal de conèixer de més a pop cada funció. "Un cafè amb..." es farà a les 19 h al mateix Teatre Monumental, i està organitzat per l'IMAC i l'Associació d'Amics del Monumental.

Preus i abonaments

Els abonats a la temporada anterior van poder renovar la seva subscripció a L'IMAC (carrer de Sant Josep, 8) fins al 29 d'agost. Per a fer-ho podien trucar al telèfon 93 758 23 59 de dilluns a divendres entre les 10 i les 14 h, o adreçar-se al correu electrònic: talmar@ajmataro.cat. A partir del dia 15 de setembre es poden passar a recollir. Per la seva banda, el nous abonats poden sol·licitar les seves subscripcions entre les 18 i les 20 h del 8, 9 i 10 de setembre.

A partir del 17 de setembre, entre les 18 i les 20 h, les entrades es posen a la venda a les oficines de l'IMAC, pel Servei de Tel-entrada de Caixa Catalunya (902 10 12 12), a qualsevol oficina d'aquesta entitat bancària, o al web www.cultura.mataro.cat/teatre

Com ja va succeir l'any passat, els participants al programa de "Voluntaris per la Llengua" gaudiran d'un descompte de 2x1, sempre i quan vagin a veure l'obra els dos membres de la parella lingüística. A més, gràcies a un acord de l'IMAC amb GINTRA i l'empresa concessionària Eysa, el pàrquing de la plaça d'Espanya restarà obert els dies de funció al Teatre Monumental fins a una hora més tard a partir de la finalització de l'espectacle, i els assistents gaudiran d'un descompte.

Les empreses col·laboradores d'aquesta temporada escènica són: Fabrés, Bang & Olufsen Mataró, Fecsa endesa, Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme, Construcciones Juan Jordan, Quadis, Mataró Bus, Audi Prades i Mataró Parc.