Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament aporta 32.646 euros a la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró mitjançant un conveni

Escoltar

L'Ajuntament aporta 32.646 euros a la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró mitjançant un conveni

L'Ajuntament de Mataró aportarà a la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró (FAVM), 32.646,34 euros durant l'any 2008. Això suposarà un increment de 2.000 euros respecte a la quantitat atorgada l'any passat. Aquesta aportació és objecte del conveni de col·laboració signat el passat 14 de maig entre l'Ajuntament i la FAVM, que té per objectiu potenciar la participació i l'associacionisme a la ciutat i en general impulsar el paper de les entitats ciutadanes a través de la col·laboració amb la FAVM i les seves associacions federades.

Hi contribueixen els Serveis de Participació Ciutadana i de Medi Ambient i Sostenibilitat

Dels 32.646,34 euros, 31.396,34 els aporta el Servei de Participació Ciutadana i es reparteixen de la següent manera: 22.264,81 euros es destinaran directament a la FAVM per tal que pugui desenvolupar el seu programa d'actuació, mentre que 6.300 euros es repartiran entre 14 associacions de veïns a raó de 450 euros cadascuna, i els 2.831.53 euros restants es destinaran a crear un fons a repartir entre les mateixes associacions segons un barem que decideix la mateixa FAVM.

La resta de l'aportació, fins a completar els 32.646,34 euros, la fa el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament, que destina 1.250 euros per ajudar la FAVM a la realització d'activitats de sensibilització amb el Medi Ambient.

Les 14 associacions de veïns que es beneficiaran de l'aportació són les següents:

L'Associació de Veïns Camí de la Serra, l'Associació de Veïns de Cerdanyola, l'Associació de Veïns de Cirera, l'Associació de Veïns El Palau, l'Associació de Veïns de l'Havana i rodalies, l'Associació de Veïns La Llàntia, l'Associació de Veïns de Les Santes-Escorxador, l'Associació de Veïns de Mataró Centre, l'Associació de Veïns de Molins-Torner-1r de maig, l'Associació de Veïns de Via Europa-Nou Parc Central, l'Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies, l'Associació de Veïns Pla d'en Boet, l'Associació de Veïns Rocafonda-L'Esperança-Ciutat Jardí, l'Associació de Veïns Vista Alegre