Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament canvia senyals de circulació malmesos a la zona de Peramàs

Escoltar

L'Ajuntament canvia senyals de circulació malmesos a la zona de Peramàs

El Servei de Mobilitat té previst iniciar dilluns els treballs de renovació de la senyalització vertical malmesa de la zona de Peramàs. L'actuació durarà aproximadament un mes i comportarà el canvi de 84 senyals de trànsit i 22 suports, entre pals i suports de façana.

El deteriorament dels senyals de circulació es deu bàsicament al pas del temps, l'acció del sol, el fet de dibuixar-hi grafits, enganxar-hi etiquetes adhesives o als cops que reben. Aquestes accions fan que perdin la seva efectivitat, així amb aquesta actuació a part de millorar l'impacte visual urbà es contribueix a la seguretat viària. També es canvien els senyals que han quedat obsolets.

Dels 84 senyals i 22 suports que es canviaran, els que siguin senyals de prioritat (stop i cediu el pas) i direccionals (fletxes) seran reflectants perquè siguin més visibles durant la nit o en situacions meteorològiques adverses.

El pressupost d'aquesta actuació, amb una durada prevista d'un mes, és de 7.774,58 euros.

El manteniment i la reposició de senyals de circulació es va fent de forma successiva a tota la ciutat. El mes de març de l'any passat es va fer una actuació similar al barri dels Molins.