Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament comença la renovació de l'enllumenat públic de sis carrers dels Molins

Escoltar

L'Ajuntament comença la renovació de l'enllumenat públic de sis carrers dels Molins

El Servei de Manteniment i Serveis té previst començar avui la renovació del sistema d'enllumenat dels següents carrers: passeig de Carles Padrós, carrer de Pau Casals, de la Creu Roja, de Nicolau Guanyabens, de la Mare de Déu dels Àngels i de Lluís Millet.

Les obres, adjudicades a Electricitat Boquet SL, tenen un pressupost d'adjudicació de 132.671,81 euros i una durada prevista de dos mesos.

Noves línies de distribució, columnes i làmpades

Els treballs s'iniciaran amb el desmantellament de les línies existents i dels 29 punts de llum actuals. Es traslladarà el quadre d'escomesa al carrer de la Mare de Déu dels Àngels per optimitzar la tirada de línies. S'instal·laran noves línies de distribució de potència trifàsica en grapejat de façana i en traçat soterrat. Per això els treballs inclouran l'obertura de rases i la reposició de paviments de calçada i voreres.

S'instal·laran làmpades de sodi amb una potència de 100 o 150 w, en columnes i braços que tinguin entre 4 i 9 metres d'alçada (en funció dels carrers). Està previst que es creïn 42 punts nous de llum amb làmpades que representaran un estalvi del 70 % respecte a l'actual.