Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament comença les obres del nou menjador del Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central

Escoltar

L'Ajuntament comença les obres del nou menjador del Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central

  


El Servei d'Obres de l'Ajuntament comença aquesta setmana les obres del nou menjador del Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central. La nova construcció serà una planta baixa amb 198,01 m² de superfície construïda que s'afegirà a l'equipament actual de 661,85 m², una edificació aïllada amb façana a l'avinguda del Corregiment de Mataró.


 


L'ampliació s'ha plantejat en un edifici amb planta baixa per minimitzar l'impacte visual en aquest entorn. La nova construcció se situarà a la part alta de l'actual equipament, on fins ara hi havia dues pistes de petanca i un gran eucaliptus. Les pistes s'eliminaran però l'eucaliptus quedarà integrat a l'equipament enmig d'un pati de 61,30 m² que unirà les noves dependències amb les actuals.

 


La coberta es tractarà com una cinquena façana, amb acabat de graves seleccionades per aconseguir, al mateix temps, un grau de confort tèrmic per als usuaris i un estalvi energètic.

 


L'ampliació disposarà d'un menjador de 89,04 m² amb capacitat per a 30 comensals, d'una sala per a la preparació dels aliments de 32,05m², de lavabos i d'una zona de passadís.

 


L'empresa Servicios y Obras Barcelona, SL executa els treballs per un pressupost d'adjudicació de 297.098 € . Les obres tenen una durada prevista de 8 mesos.




Servei de menjador per a la gent gran


Les obres d'ampliació del casal Municipal de la Gent Gran del Parc permetran que aquest equipament ofereixi servei de menjador, tal i com ja fan ara el Casal Municipal de la Gent Gran de Cerdanyola i el de Rocafonda-El Palau, amb 30 i 24 places respectivament.

 


El servei de menjador als casals municipals de la gent gran de la ciutat es va iniciar el novembre de l'any 2002. Aquest servei té com a finalitat oferir uns àpats equilibrats i sans, així com potenciar les relacions socials entre els avis per evitar situacions d'aïllament i soledat.