Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament condemna l'assassinat de l'exregidor socialista Isaías Carrasco per la banda terrorista ETA

Escoltar

L'Ajuntament condemna l'assassinat de l'exregidor socialista Isaías Carrasco per la banda terrorista ETA

El Ple municipal del 13 de març va aprovar una proposta de resolució presentada pels grups municipals del PSC, ICV-EUiA, ERC, CiU i PPC de condemna a l'assassinat d'Isaías Carrasco per la banda terrorista ETA. El grup municipal de la CUP es va abstenir.

El text íntegre de la resolució és el següent:

"Amb motiu del recent assassinat de l'exregidor socialista basc Isaías Carrasco a Mondragón-Arrasate, el passat dia 7, proposem l'adopció dels següents acords:

1.L'Ajuntament de Mataró condemna enèrgicament el brutal assassinat d'Isaías Carrasco i vol expressar, a banda del més sentit condol, suport i solidaritat a la seva família i als membres del Partit Socialista d'Euskadi.

2. Fent-se ressò de la indignació dels ciutadans de Mataró, en aquests moments en què el terrorisme interfereix en la vida dels ciutadans, l'Ajuntament expressa una vegada més la necessitat d'una acció unitària de tots els demòcrates contra el terrorisme i la violència.

3. L'Ajuntament demana la unitat i el treball conjunt de tots els demòcrates, que és la millor manera de continuar lluitant per acabar definitivament la barbàrie terrorista. Execrables atemptats com el del passat dia 7 no ens poden fer defallir en aquesta lluita, ans tot el contrari.

4. El Consistori mostra el suport a les institucions democràtiques i a la tasca que estan desenvolupant els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat en la seva lluita contra ETA.

5. Trametre aquests acords al Govern espanyol, al Govern basc i a l'Ajuntament de Mondragón-Arrasate."