Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament destinarà més de 79.000 euros a set projectes de cooperació internacional

Escoltar

L'Ajuntament destinarà més de 79.000 euros a set projectes de cooperació internacional

L'Ajuntament destinarà 79.226,82 euros a set projectes de cooperació internacional. Aquesta xifra prové de la partida reservada per a campanyes d'emergència que al finalitzar l'any es destina, a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, a diferents projectes. Les aportacions, que s'han aprovat a la Junta de Govern Local d'avui, són les següents:

- Fundació Privada Grup Tercer Mon Mataró: 23.551,09 euros per a l'enfortiment de les capacitats organitzatives, productives i educatives per a les dones organitzades de Musa (Mèxic).

- Associació d'Ajut Social i Cultural a Sandaga: 26.318,30 euros per a la construcció d'un pou, distribució d'aigua i producció hortícola a Sandaga (Senegal).

- Associació d'amics del Bisbe Joan Godayol: 19.401,18 euros per a la promoció i desenvolupament intel·lectual de dones joves de la zona d'Ayaviri (Perú).

- Fundació Pau i Solidaritat: 3.810,68 euros per al projecte integral per a la millora de la situació sociolaboral i sanitària dels treballadors del triangle miner (Nicaragua).

- Col·lectiu de Teatre EPMA: 4.083,08 euros per "Salvando el Nido" de la Casa Comunal Boris Vega (Nicaragua).

- Fundació Josep Comaposada: 1.062,49 euros destinats a l'Institut d'habilitació i capacitació tècnica-IHFOCATT (Nicaragua).

- Casal d'Amistat amb Cuba de Barcelona "José Martí": 1.000 euros de suport al desenvolupament de l'agricultura urbana al municipi Pedro Betancourt, Matanzas (Cuba).

El pressupost de cooperació internacional, campanyes de sensibilització i convenis per aquest 2008 ha estat de 544.687,28 euros, l'1% dels ingressos municipals.