Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament inicia la renovació de l'enllumenat de dos trams del Camí Ral i de cinc carrers adjacents

Escoltar

L'Ajuntament inicia la renovació de l'enllumenat de dos trams del Camí Ral i de cinc carrers adjacents

El Servei de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament de Mataró tenia previst començar avui, 11 de febrer, els treballs de reforma de l'enllumenat públic de diversos carrers de Mataró.

Per una banda es millorarà l'enllumenat del Camí Ral-El Ravalet, del carrer de Sant Pere, de Sant Francesc de Paula i de Cristòfor Colom.

Les obres d'aquest sector van ser adjudicades a l'empresa Electricitat Boquet, SL, amb un pressupost de 22.499,92 euros i es preveu que tinguin una durada aproximada d'un mes.

Els treballs consistiran en la reforma del quadre de control, la modificació de la xarxa de terra de la instal·lació i es realitzaran treballs de manteniment. Els punts de llum existents al carrer de Sant Pere i de Cristòfor Colom tindran un nova distribució i es substituiran les làmpades actuals.

D'altra banda, s'actuarà al Camí Ral-La Mercè, carrer de Cosme Churruca i la plaça de Miquel Biada.

Les obres de millora de l'enllumenat d'aquests carrers, que van a càrrec de l'empresa Electricitat Boquet, SL, tenen un pressupost de 37.345 euros i una durada prevista d'un mes.

Els treballs consistiran en el canvi del quadre de control, treballs de manteniment i la modificació de la xarxa de terra de la instal·lació. Al carrer de Cosme Churruca i al Camí Ral es canviaran les làmpades per aconseguir una millor il·luminació.