Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza una jornada per reflexionar sobre el treball en xarxa

Escoltar

L'Ajuntament organitza una jornada per reflexionar sobre el treball en xarxa

El Servei de Benestar Social de l'Ajuntament ha organitzat una jornada de reflexió sobre el treball en xarxa que es portarà a terme demà divendres al Centre Cívic Pla d'en Boet. La iniciativa ha sorgit en el marc de la Taula de Promoció Social, creada a finals de l'any 2004, amb la voluntat d'impulsar la cohesió social i lluitar contra la pobresa i l'exclusió. Les entitats que en formen part (entitats privades com Càritas o Creu Roja, entre d'altres, serveis públics de gestió privada, serveis públics i serveis municipals) van expressar la voluntat de participar en una jornada per millorar el treball en xarxa que porten a terme.

El programa

L'educador social, Asier Gallastegi, serà el ponent de la xerrada "El treball en xarxa. Èxit i frustració." Gallastegi és assessor del departament d'Habitatge i Serveis Socials del Govern Basc. Va ser educador social en diferents barris del districte 5 de Bilbao on combinava la coordinació general del projecte amb la dinamització de les entitats i la relació d'aquestes amb l'administració.

Aquesta ponència, després de l'entrega de documentació i benvinguda, constituirà la primera part de la jornada, que es farà de les 9 a les 14.40 h. L'objectiu és reflexionar sobre l'experiència a Mataró en el treball en xarxa i completar els coneixements amb altres que es proposin a la xerrada. Aquesta primera part està adreçada a professionals i voluntaris de les entitats així com a d'altres professionals que treballin en el territori.

La segona part s'ha plantejat en format taller per treballar en grups entorn d'alguna dinàmica que generi una experiència de treball en xarxa, per finalitzar amb el plantejament d'un escenari de treball de futur. Aquesta segona part va adreçada només als professionals i voluntaris de les entitats i serveis que formen part de la Taula de Promoció Social.