Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament recull en una única memòria les actuacions desenvolupades pels diferents serveis municipals al 2007

Escoltar

L'Ajuntament recull en una única memòria les actuacions desenvolupades pels diferents serveis municipals al 2007

Les actuacions desenvolupades durant el 2007 per les sis àrees que integren l'Ajuntament de Mataró s'han recollit enguany per primera vegada en una única memòria. El document, que es pot consultar al web municipal, pretén apropar i fer més accessible als ciutadans el balanç de l'activitat dels diferents serveis.

L'elaboració de la Memòria de l'Ajuntament s'emmarca dins els treballs d'elaboració d'un Pla de qualitat per a la millora dels serveis municipals, un dels compromisos establerts per l'actual Acord de govern. El primer pas d'aquest pla és precisament conèixer l'activitat dels diferents departaments i rendir comptes al ciutadà sobre els mateixos, per poder disposar de les eines necessàries per millorar la pressa de decisions.

Format homogeni

La memòria es desglossa en set apartats, un de presentació i els altres sis corresponents a cadascuna de les àrees: Àrea de Presidència, Àrea de Serveis Centrals, Àrea de Serveis Personals, Àrea de Serveis Territorials, Àrea de Via Pública i Àrea d'Innovació i Promoció de la Ciutat.

La informació referent a tots els serveis s'estructura amb un format homogeni per fer més comprensible la lectura. Així, es destaca la missió de cada servei, els programes desenvolupats, els objectius fixats i els indicadors que permeten avaluar l'acompliment dels mateixos.

El document és un compendi de dades que permet saber, per exemple, des del número de llicències atorgades per l'Ajuntament a quina és la missió del programa a les dones nouvingudes.

Entre les actuacions que recull la memòria del 2007 destaquen dades com el nombre de places d'aparcament aprovades; la posada en funcionament de nous equipaments esportius; la creació de noves places escolars; les accions per a la millora de l'ocupació i de suport a la competitivitat empresarial; les iniciatives de promoció social, o el conjunt d'actuacions urbanístiques realitzades.