Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament rep una de les obres seleccionades en el 2n Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró

Escoltar

L'Ajuntament rep una de les obres seleccionades en el 2n Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró

L'alcalde, Joan Antoni Baron; el president de l'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès, i l'artista José Duval López Yepes, conegut professionalment com a "Duvan", han signat avui l'acord de donació per part de l'artista a l'Ajuntament de l'oli sobre tela "Y esto €para dónde va?"

L'obra, seleccionada en el 2n Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró, és un oli sobre tela realitzat per l'artista colombià. En l'acte de cessió de béns i drets, l'autor fa donació de l'obra a l'Ajuntament de forma gratuïta, lliure de càrregues i gravàmens, sense restricció d'ús i amb inclusió de la cessió dels drets d'explotació. L'Ajuntament posarà la peça artística a disposició dels investigadors i del públic en general per a la seva divulgació i difusió.

El certamen, que organitza l'Associació Sant Lluc per l'Art Mataró i compta amb el suport de l'Ajuntament i altres patrocinadors, es fa cada dos anys. L'obra guanyadora del 2n Premi, "Tardor" d'Antoni Perna, va passar també al fons del Museu de Mataró al novembre de 2007.

Una imatge de l'obra de "Duvan" que s'exposarà properament a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra.