Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament soterra els contenidors de La Rambla

Escoltar

L'Ajuntament soterra els contenidors de La Rambla

El Servei de Manteniment i Serveis Municipals de l'Ajuntament té previst començar avui les obres necessàries per a la instal·lació de contenidors soterrats a La Rambla, en el tram que va des del carrer de Lepant fins al carrer de Sant Agustí.

Les obres, amb un pressupost de 58.335,12 euros, van a càrrec de l'empresa Áridos Serrano, SL i tenen un termini d'execució d'un mes.

Les obres consistiran en l'obertura d'una rasa per ubicar sis daus de formigó prefabricat que puguin albergar, en el seu interior, contenidors de fins a 4 m³ de capacitat. Dels sis contenidors que s'instal·laran, tres seran per a la selectiva (envasos, vidre, paper i cartró), dos es destinaran a la fracció de rebuig i un serà per a la fracció orgànica. Un cop instal·lats aquests contenidors, es retiraran els que actualment es troben en superfície.

Durant el transcurs de les obres, es produiran afectacions puntuals a l'estacionament.

Altres contenidors soterrats

Mataró disposa d'altres contenidors soterrats que simplifiquen la manipulació, el manteniment i disminueixen l'impacte visual en els vials. Els carrers de Marià Ribas, d'Esteve Albert i la nova urbanització de l'avinguda del Perú són els darrers vials on s'han instal·lat aquest nou sistema de recollida de residus domiciliaris.

La ronda de Rafael Estrany, l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, el carrer de Miquel Biada, la plaça de Santa Maria, la plaça de Can Xammar, ronda de Mossèn Jacint Verdaguer i el carrer de Santiago Rusiñol són altres carrers de diferents barris de la ciutat que tenen instal·lats contenidors soterrats.