Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde inaugura el nou camp de futbol 7 de Cirera

Escoltar

L'alcalde inaugura el nou camp de futbol 7 de Cirera

L'alcalde, Joan Antoni Baron, té previst inaugurar demà dissabte, a les 18.00 hores, el nou camp de futbol 7 de Cirera, situat entre el carrer de Terrassa i l'illa compresa entre les façanes posteriors dels poliesportius de Cirera i Teresa Maria Roca.

L'acabament de les obres del camp de futbol ha posat fi al seguit d'actuacions de dotació d'equipaments i urbanització iniciades amb la construcció del poliesportiu municipal Teresa Maria Roca.

L'execució del projecte ha anat  a càrrec de la societat municipal Gestió Integral de Trànsit de Mataró, SL (GINTRA), que va adjudicar els treballs a l'empresa UTE Áridos Serrano i Stachys, SL. Les obres van començar a finals de gener, amb un pressupost de 660.051 euros.

L'àmbit d'actuació ocupa una superfície de 3.901 m2 i comprèn dues zones:

1. La coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa amb 2.141 m2

A la coberta s'ha construït el camp de futbol 7 amb gespa artificial de 34x50 metres. Aquesta instal·lació substitueix el camp de futbol que hi havia abans de l'inici de les obres del poliesportiu Teresa Maria Roca i que, mentre s'han construït els diferents equipaments, ha estat instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l'avinguda del Corregiment, el pati de l'escola pública de Cirera i el Torrent de La Pólvora.

Les feines en aquesta zona d'actuació han comprès la pavimentació del camp de futbol amb gespa artificial i la construcció d'un mur de contenció de formigó i una paret de tancament d'obra vista de 2,50 metres d'alçada, a la banda dels habitatges. A més, s'ha instal·lat una tanca metàl·lica de 3 metres d'alçada per tot el perímetre com a acabament del mur de formigó de l'aparcament del carrer de Terrassa, i una altra tanca a l'accés principal a la zona, situat al costat del pavelló municipal de Cirera. També s'han col·locat xarxes de protecció.

2. L'interior de l'illa amb 1.760 m2

Aquest espai està comprès entre la façana posterior dels poliesportius municipals, els habitatges contigus que tenen accés des del passatge del Miró i els vestidors que utilitza la UD Cirera.

A l'interior d'illa s'ha construït una zona de jocs pavimentada amb material sintètic de cautxú i un camp de futbol tres de 12x20 metres, amb unes petites grades i gespa artificial.

També s'ha traslladat, a l'espai situat entre els dos nous camps de futbol, el quiosc de bar que estava instal·lat al camp de futbol 7 provisional, i s'hi ha col·locat una nova pèrgola. Finalment, s'ha instal·lat l'enllumenat de tots dos espais esportius.

L'acte d'inauguració de demà anirà precedit per la celebració, a les 17.00 hores, d'un partit de futbol entre jugadors de la UD Cirera. A les 18.00 hores tindrà lloc la inauguració oficial, amb la visita a les instal·lacions i els parlaments del regidor d'Obres, Serveis i Manteniment, Francesc Melero, el president de l'Institut d'Esports, Ivan Pera, el president de la UD Cirera, Antonio Jiménez, i l'alcalde. Per últim, a les 18.30 hores començarà un partit de futbol de la categoria aleví-masculí entre diferents equips de la UD Cirera.