Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde visita el camp de futbol set del carrer de Terrassa

Escoltar

L'alcalde visita el camp de futbol set del carrer de Terrassa

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat avui les obres d'urbanització del camp de futbol set del carrer de Terrassa i de l'illa compresa entre les façanes posteriors dels poliesportius de Cirera i Teresa Maria Roca.

La societat municipal Gestió Integral de Trànsit de Mataró, SL (GINTRA) va adjudicar l'obra a l'empresa UTE Áridos Serrano i Stachys, SL, que l'ha efectuat en 5 mesos amb un pressupost de 660.051,34 euros. En aquests moments la nova instal·lació esportiva està pràcticament enllestida i només manquen alguns detalls per enllestir.

L'àmbit d'actuació ocupa una superfície de 3.901 m2i comprèn dues zones:

1. La coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa amb 2.141 m2

A la coberta s'ha construït el camp de futbol set amb gespa artificial de 34x50 metres. Aquesta instal·lació substituirà el camp de futbol que hi havia abans de l'inici de les obres del poliesportiu Teresa Maria Roca, i que ara està instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l'avinguda del Corregiment, el pati de l'escola pública de Cirera i el Torrent de La Pólvora.

Les feines de la urbanització d'aquesta zona d'actuació han comprès la pavimentació del camp de futbol amb gespa artificial i la construcció d'un mur de contenció de formigó i una paret de tancament d'obra vista de 2,50 metres d'alçada, a la banda dels habitatges. A més, s'ha instal·lat una tanca metàl·lica de 3 metres d'alçada per tot el perímetre com a acabament del mur de formigó de l'aparcament del carrer de Terrassa, i una altra tanca a l'accés principal a la zona, situat al costat del pavelló municipal de Cirera. També s'han col·locat xarxes de protecció.

2. L'interior de l'illa amb 1.760 m2

Aquest espai està comprès entre la façana posterior dels poliesportius municipals, els habitatges contigus que tenen accés des del passatge del Miró i els vestidors que utilitza la UD Cirera.

A l'interior d'illa s'ha construït una zona de jocs pavimentada amb material sintètic de cautxú i un camp de futbol tres de 12X20 metres, amb unes petites grades i gespa artificial.

També s'ha traslladat, a l'espai situat entre els dos nous camps de futbol, el quiosc i la pèrgola de bar que ara està instal·lada al camp de futbol set provisional. Finalment, també s'ha instal·lat l'enllumenat de tots dos espais esportius.Una vista del camp de futbol A7.