Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde visita les obres de reforma de la Piscina municipal

Escoltar

L'alcalde visita les obres de reforma de la Piscina municipal

L'alcalde, Joan Antoni Baron, i el regidor d'Esports, Ivan Pera, han visitat avui les obres de millora de la Piscina municipal, situada a l'avinguda del Velòdrom. L'objectiu de la reforma és arranjar el vas de la piscina principal de la instal·lació, de 25X12,5 m, que té filtracions d'aigua.

La reparació consisteix en enderrocar les dues canals i un primer tram de mur per poder sanejar aquestes parts de la piscina. Les obres, a càrrec de l'empresa Soluciones Avanzadas y Tecnológicas para Piscinas, SL, també consistiran en la reconstrucció amb formigó armat de tot el vas. A continuació, es col·locaran les peces per a la creació dels canals de recollida d'aigües i també s'instal·laran les peces de revestiment de la piscina de forma totalment impermeabilitzada i reconduint les aigües a les xarxes existents.

Aquesta reforma, amb un pressupost de 124.889,58 euros, evitarà les filtracions que es donaven fins ara en diferents punts de la piscina i que provocaven un degoteig d'aigua a la zona de vestidors, ubicada a la planta soterrani.

Aquesta instal·lació esportiva també millorarà la seva il·luminació amb la instal·lació de nous focus que estaran situats de forma longitudinal al voltant de la zona d'aigua de la piscina.

Els usuaris

La Piscina municipal va tancar les seves portes el 20 de juliol i té previst començar el proper 29 de setembre. Els usuaris han rebut tota la informació sobre la reforma i el lliurament del pagament de la quota durant aquest període.