Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde visita les obres del futur poliesportiu del carrer d'Euskadi de la Llàntia

Escoltar

L'alcalde visita les obres del futur poliesportiu del carrer d'Euskadi de la Llàntia

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat avui les obres del poliesportiu del carrer d'Euskadi que van començar el 18 de febrer. Els treballs van a càrrec de l'empresa Excover, SA, tenen una durada prevista de 18 mesos i un pressupost de 5.492.401,69 euros. El Consell Català de l'Esport subvenciona aquest projecte amb 715.000 euros.

El solar municipal on es construeix el futur equipament esportiu per a la ciutat de Mataró disposa de 7.752 m² i està delimitat pel carrer Nou de la Mercè, el carrer d'Euskadi i el carrer de Suècia.

Un pavelló triple i una sala esportiva

El projecte arquitectònic d'aquest equipament preveu construir una pista poliesportiva que es podrà utilitzar de dues formes, segons la divisió que es faci. En primer lloc, es podrà utilitzar de forma conjunta, amb 40 X 20 m, per a esdeveniments esportius que ho requereixin. D'altra banda, també es pot dividir l'espai total en tres pistes transversals de 26 X 14 m.

La sala esportiva, que tindrà 27 X 15 m, podrà albergar de forma fixa els aparells necessaris per a la pràctica de la gimnàstica. També podrà fer les funcions de sala de musculació pels esportistes que facin ús de la pista poliesportiva.

L'equipament també disposarà de:

- 8 vestidors amb capacitat per a 18 persones cadascú

- 3 vestidors per a tècnics i àrbitres

- 1 vestidor equipat per a farmaciola que es completarà amb un consultori mèdic i una zona de control de dopatge

- 6 serveis sanitaris adaptats al nivell de la pista

- 4 sales per a magatzem de material esportiu

- 1 magatzem per a material de neteja

- 1 control d'accessos

- 1 zona d'administració

- 1 sala per a les instal·lacions tècniques de l'edifici

Els espectadors disposaran d'unes grades amb capacitat per a 404 persones, serveis sanitaris, una zona de vestíbul i un bar. L'accés principal a nivell de pista estarà situat a la cota intermèdia, orientat cap al carrer d'Euskadi. Conduirà tant a esportistes com a espectadors fins al vestíbul.

També està previst la construcció de dos accessos independents directes que podran conduir als espectadors fins a la part superior de les grades, a banda i banda del poliesportiu, en el cas que l'aforament previst de l'activitat programada ho faci necessari. En aquest cas, el públic accediria pel nivell superior de les grades i els esportistes per l'accés situat a nivell de pista.

El projecte executiu inclou també els treballs d'estructura d'un aparcament d'una planta amb capacitat per a 88 places, amb un accés independent de l'equipament esportiu situat a peu pla des del passatge del habitatges del carrer de Suècia.