Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les oficines de GINTRA es traslladen a la ronda de Rafael Estrany

Escoltar

Les oficines de GINTRA es traslladen a la ronda de Rafael Estrany

A partir del proper dimecres 1 d'octubre, les oficines d'atenció al públic de la societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) es traslladen al nou aparcament que es situa al subsòl de la ronda de Rafael Estrany, junt amb el dipòsit municipal de vehicles.

En concret, les oficines s'ubicaran a la primera planta subterrània de l'aparcament, que es troba a la ronda de Rafael Estrany 36, entre els carrers de Josep Goday i de Frank Marshall.

Per tant, per a qualsevol tràmit o gestió relacionada amb GINTRA, els ciutadans hauran de dirigir-se a partir de l'1 d'octubre a les noves oficines de la ronda de Rafael Estrany. Tot i que, a les oficines del Grup PUMSA (c. de Pablo Iglesias, 63, 2a planta, despatx 10) es continuarà donant informació dels diferents serveis de l'empresa. L'horari d'atenció al públic, en ambdues oficines, és de dilluns a dijous de 9 a 13h i de 16 a 18.30h, i divendres de 9 a 14h.

L'accès a les oficines de GINTRA és mitjançant l'ascensor o les escales de l'edicle situat a la ronda de Rafael Estrany, 36, a la dreta de la rampa d'entrada i sortida dels vehicles.

Des de la nova ubicació, GINTRA continuarà oferint els seus serveis per millorar la mobilitat a Mataró, que són la construcció i explotació d'aparcaments de rotació, per a residents o mixtos; la gestió de l'estacionament en superfície sotmès a control horari i tarifari (zona blava); i la gestió del servei de recolzament logístic a la circulació que comporta, d'una banda, la retirada de vehicles estacionats de manera incorrecta a la via pública i, de l'altra, la gestió administrativa del dipòsit de vehicles.

Dipòsit de la grua i places per a residents

L'aparcament de la ronda de Rafael Estrany es va inaugurar el passat mes de juny, i disposa de dues plantes subterrànies. La primera d'elles acull, a més de les noves oficines de GINTRA, el dipòsit municipal de vehicles del servei de recolzament logístic a la circulació de Mataró (grua), al qual s'hi destinen 133 places.

La segona planta acull l'aparcament per a residents, amb un total de 144 places d'estacionament per a cotxes €4 d'elles adaptades per a persones amb mobilitat reduïda- i 16 per a motocicletes.