Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IES Miquel Biada i l'empresa ADISA signen un conveni de formació per a professors, treballadors i alumnes

Escoltar

L'IES Miquel Biada i l'empresa ADISA signen un conveni de formació per a professors, treballadors i alumnes

La presidenta de l'Institut Municipal d'Educació (IME), Conxita Calvo, i el director general del Grup ADISA, Jean Pierre Marty, han signat avui un protocol de col·laboració per a la formació específica en matèria de climatització, calderes i sistemes calefactors industrials dels alumnes i professorat de l'IES Municipal Miquel Biada així com dels treballadors de l'empresa.

El Grup ADISA, creat l'any 1961, està format per un conjunt d'empreses que es dediquen a la instal·lació i el manteniment de calderes, sistemes de climatització i sistemes calefactors. L'IES Miquel Biada, a través dels seus departaments d'electricitat, electrònica i manteniment, disposa d'un Cicle Formatiu de Grau Mig d'instal·lació i manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies i el curs vinent s'impartirà un Cicle Formatiu de Grau Mig de manteniment d'instal·lacions de fred i calor i un Cicle Formatiu de Grau Superior d'equips industrials.

Reciclatge de professors i treballadors

El protocol de col·laboració indica que els professors de l'IES Municipal Miquel Biada podran actualitzar els seus coneixements amb una estada al Grup ADISA on rebran explicacions i formació de determinats aspectes relacionats amb les matèries que imparteixen després als alumnes. Per la seva banda, el treballadors d'ADISA també podran reciclar-se amb classes de formació que els hi oferiran els professors de l'IES Municipal Miquel Biada.

Pràctiques formatives a l'empresa

Pel que fa als alumnes de l'IES Miquel Biada, el conveni especifica que podran realitzar les practiques formatives obligatòries al Grup ADISA després del primer curs de formació. Per la seva banda, l'empresa es compromet a contractar laboralment, en funció de les seves necessitats, a l'alumne que més s'adapti a les seves necessitats basant-se en el seu rendiment a les pràctiques.

Aquest protocol de col·laboració, per dos anys prorrogable, s'emmarca en una línia de treball que busca la col·laboració formativa entre l'IES Municipal Miquel Biada i empreses de la comarca amb l'objectiu de trobar lligams entre la formació i la realitat empresarial. Aquesta línia de treball es va concretar el passat mes de gener amb un altre conveni de col·laboració.