Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IES Miquel Biada i l'empresa Cruxent signen un conveni de formació per a professors, treballadors i alumnes

Escoltar

L'IES Miquel Biada i l'empresa Cruxent signen un conveni de formació per a professors, treballadors i alumnes

La presidenta de l'Institut Municipal d'Educació (IME), Conxita Calvo, i el director general de l'empresa Cruxent, Roland Cruxent, han signat avui un protocol de col·laboració per a la formació específica en matèria d'instal·lacions i manteniment de maquinàries elevadores dels alumnes i professorat de l'IES Municipal Miquel Biada així com dels treballadors de l'empresa.

Cruxent, SA és una empresa local que treballa en l'àmbit de la instal·lació i manteniment de maquinàries elevadores. Per la seva banda, l'IES Municipal Miquel Biada compta amb departament d'Electricitat, Electrònica i Mecànica que imparteix un cicle formatiu de grau mitjà de manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies i d'un cicle formatiu de grau mitjà d'equips i instal·lacions electrotècniques.

Formació contínua

El protocol de col·laboració concreta que els professors de l'IES Municipal Miquel Biada podran actualitzar els seus coneixements amb una estada a l'empresa Cruxent on rebran explicacions i formació de determinats aspectes relacionats amb les matèries que imparteixen després als alumnes. Per la seva banda, el treballadors de l'empresa Cruxent també podran reciclar-se amb classes de formació que els hi oferiran els professors de l'IES Municipal Miquel Biada.

Pràctiques formatives a l'empresa

El conveni també indica que els alumnes dels dos cicles formatius de grau mig del departament d'Electricitat, Electrònica i Mecànica podran fer pràctiques formatives a l'empresa Cruxent. Aquest període de pràctiques s'efectuarà en acabar el primer curs. En el conveni també s'indica que l'empresa Cruxent, en funció de les seves necessitats, es compromet a contractar laboralment, per un període determinat, a l'alumne que més s'adapti a les seves necessitats, atenent al seu rendiment en les pràctiques.

Aquest protocol de col·laboració, per dos anys prorrogable, s'emmarca en una línia de treball que busca la col·laboració formativa entre l'IES Municipal Miquel Biada i empreses de la comarca amb l'objectiu de trobar lligams entre la formació i la realitat empresarial.