Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) edita un conte amb motiu de la Cavalcada dels Reis d'Orient

Escoltar

L'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) edita un conte amb motiu de la Cavalcada dels Reis d'Orient

El president de l'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès, ha presentat avui el conte "Ja vénen, ja vénen!" sobre la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient. A la presentació també hi han assistit els autors del llibre, els escriptors Lola Casas i Francesc Chiva.

El conte explica, en 24 pàgines il·lustrades per Carme Queralt, el passeig imaginari d'una nena per diferents escenaris creats a partir de les carrosses que conformen, any rere any, la Cavalcada dels Reis d'Orient a la ciutat. L'IMAC ha editat, amb el patrocini de Fabrés Serveis Integrals, Maresmovil i Caixa Laietana, 12.000 exemplars dels quals 3.000 seran pels alumnes de 1r i 2n de primària dels centres escolars de la ciutat. La resta de contes es repartiran a les oficines de l'IMAC, entre els usuaris de la Biblioteca Pública Pompeu Fabra i el 2 de gener, durant l'arribada amb helicòpter al Parc Central dels Missatgers Reials.

L'objectiu d'aquest conte és contribuir a augmentar la màgia dels dies que envolten l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a la ciutat de Mataró on la Cavalcada disposa d'una identitat local pròpia per la singularitat de les carrosses.

Les il·lustracions de Carme Queralt, realitzades amb la tècnica del col·lage, s'exposaran a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra, a partir del 2 de gener.