Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal d'Educació rep 924 sol·licituds d'inscripció per a les escoles bressol municipals

Escoltar

L'Institut Municipal d'Educació rep 924 sol·licituds d'inscripció per a les escoles bressol municipals

L'Institut Municipal d'Educació (IME) va publicar divendres les llistes definitives amb l'alumnat admès a les vuit escoles bressol municipals. Per al curs 2008-2009, s'han presentat 924 sol·licituds, 54 menys que en el darrer curs.

El període de preinscripció a les escoles bressol ha tingut lloc entre el 5 i el 16 de maig. Després es van publicar les llistes amb la puntuació aconseguida i amb un número assignat aleatòriament per als casos d'empat. El sorteig públic per conèixer el número de desampat es va fer el 23 de maig i les llistes definitives es van publicar el passat divendres 30 de maig.

Per al curs 2008-2009 s'ofereixen 865 places en total, entre les de jornada completa, mitja jornada i intensiva. El número de places finals cobertes dependrà de la selecció d'horaris que facin les famílies admeses en el moment de la matriculació. En el cas que totes les sol·licituds siguin de jornada completa, es cobriran 809 places.

D'aquestes places, 397 són per als infants que ja són alumnes de les escoles bressol i continuen un curs més i la resta, 468, són per a nous alumnes. D'aquesta forma, la llista d'espera provisional és de 456 sol·licituds.

Aquesta llista d'espera s'acostuma a reduir quan comença el període de matriculació, el 9 de juny, per les renúncies i baixes que es produeixen. Les llistes es poden consultar a l'adreça: http://educacio.mataro.cat/document.php?id=12751, en l'apartat d'Escoles Bressol.

Matriculació

El període de matriculació per als infants admesos comença el 9 de juny. Durant el procés de matriculació, es podrà recollir la sol·licitud per accedir als ajuts i beques a les escoles bressol.

Les famílies rebran per correu la informació sobre la documentació necessària per fer el tràmit.