Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maresmedigital TV participa en la 7a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya

Escoltar

Maresmedigital TV participa en la 7a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya

El director-gerent del Consorci Digital Mataró-Maresme, Jordi Marín, moderarà una debat sobre les quotes de pantalla i també participarà en el debat sobre el paper dels radiodifusors, que conduirà el secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó.

La 7a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya se celebra avui al Palau de Congressos de Fira de Barcelona i està organitzada pel Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) i l'Associació d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC). La televisió digital és un dels tres temes principals que es tractaran, una àrea en la qual el model del Consorci Digital Mataró-Maresme, amb Maresmedigital TV, és un referent com a canal públic local.

En el debat sobre "La quota de pantalla és baixa i no s'incrementa al ritme desitjat per tal d'assegurar l'apagada analògica", Jordi Marín plantejarà qüestions com les necessitats de cobertura del senyal o la importància de la creació de continguts digitals (TViP, TDT o TV satèl·lit) en la captació d'usuaris.

Maresmedigital TV també estarà present al debat "Els radiodifusors com a principals actors en l'apagada analògica". El debat el moderà Carles Mundó, i comptarà amb la participació dels directors generals i els consellers delegats de les principals cadenes públiques i privades de televisió. Tots ells donaran el seu punt de vista sobre les possibilitats reals d'emetre només en digital a partir de l'abril de 2010, fita que la TDT local del mig i baix Maresme ja ha assolit des de fa un any.

Durant la celebració de la Diada de les Telecomunicacions, Maresmedigital TV tindrà un estand amb informació sobre el canal on també es podrà veure el reportatge "1 any de Maresmedigital TV", realitzat i emès amb motiu del 1er Aniversari de les emissions en TDT del canal.

www.maresmedigital.TV