Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull per primera vegada el Campionat de Catalunya de rutines combinades de natació sincronitzada

Escoltar

Mataró acull per primera vegada el Campionat de Catalunya de rutines combinades de natació sincronitzada

La Piscina Municipal acollirà demà dissabte, 16 de febrer, el Campionat de Catalunya de rutines combinades de natació sincronitzada. A la prova hi participaran 133 esportistes de 5 equips diferents. El campionat està organitzat per l'Associació Esportiva Sincro Mataró.

La prova començarà a les 16 h i consistirà en desenvolupar una rutina, un ballet aquàtic amb una sèrie de figures d'elecció lliure que dura entre 4 i 5 minuts. Les categories que participen en el campionat són les següents: infantil, aleví, juvenil i júnior.

Aquesta edició del Campionat de Catalunya, que és la primera vegada que se celebra a Mataró, compta amb la participació dels clubs de Calella, Granollers, Kallipolis, Piscines Picornell i Mataró.

Es concediran medalles als tres primers equips de cada categoria. Les medalles es lliuraran un cop acabades les proves, aproximadament cap a les 17.30 h.

Cada participant rebrà un obsequi per gentilesa de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM).

Pel que fa a aquesta disciplina esportiva, de l'1 al 8 de març l'equip de sincronitzada de la Ville d'Avray (regió de París, França) farà una estada al Centre Municipal d'Esports El Sorrall.