Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull una jornada de bones pràctiques en prevenció i seguretat

Escoltar

Mataró acull una jornada de bones pràctiques en prevenció i seguretat

L'alcalde, Joan Antoni Baron, inaugurarà demà la Jornada de bones pràctiques en prevenció i seguretat que la Federació de Municipis de Catalunya ha organitzat a Mataró.

La sessió, que començarà a les 9.45 h a l'edifici de Via Pública (plaça de Granollers, 11), té com a objectiu crear un debat, a través de la presentació de les accions desenvolupades pels ajuntaments, que permeti compartir experiències i definir un mapa o catàleg de bones pràctiques municipals que siguin d'utilitat per a la posada en marxa de programes i intervencions en l'àmbit de l'anticipació als conflictes, de la seva prevenció i de la seva gestió.

Durant el transcurs de la jornada, tècnics de l'Ajuntament de Mataró presentaran l'Ordenança de Civisme i participaran en un debat sobre l'espai públic i la cohesió territorial. Els municipis de Barcelona, Sabadell, Viladecans, L'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat i el Prat de Llobregat també participaran en aquesta trobada per posar sobre la taula les polítiques de prevenció, gestió de l'espai públic, civisme i convivència que porten a terme.

Abans de la cloenda, el regidor de Via Pública, Oriol Batista, moderarà i presidirà un debat obert per recollir les conclusions de la trobada.