Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus estrena un nou canal de televisió amb informació i entreteniment a l'interior dels autobusos

Escoltar

Mataró Bus estrena un nou canal de televisió amb informació i entreteniment a l'interior dels autobusos

El regidor de Via Pública, Oriol Batista, ha presentat avui un nou canal de televisió que donarà informació als passatgers de Mataró Bus mitjançant pantalles de plasma col·locades a l'interior de tots els autobusos de la flota. Els usuaris del  bus podran rebre durant els trajectes notícies, informació d'interès, informació de l'Ajuntament, continguts d'entreteniment i serveis, a més d'espais publicitaris. Els continguts s'ofereixen repartits en  seccions que es repeteixen en bucles d'una hora per permetre que el major nombre d'usuaris pugui accedir a la informació.                                                  

D'aquesta manera es persegueix fer més agradable i entretingut el trajecte als passatgers al mateix temps que se'ls ofereix informació útil i es proporciona a comerços i empreses un espai per anunciar-se.

L'empresa mataronina Publeasyty s'encarrega de gestionar el servei. Publeasyty va firmar un contracte, el passat mes de desembre, amb Corporación Española del Transporte (CTSA), empresa concessionària del servei de Mataró Bus fins l'any 2013, per desenvolupar el producte després de un període de proves amb resultats satisfactoris. Finalment s'han escollit Les Santes 2008 per començar a donar el servei.

En l'elaboració del contingut informatiu col·laboren Maresmedigital TV i el diari El Punt.

El regidor de Via Pública, Oriol Batista, durnat la presentació del nou servei informatiu.