Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el Segon Torneig Internacional de Futbol Base 'Ciutat de Mataró'

Escoltar

Mataró celebra el Segon Torneig Internacional de Futbol Base 'Ciutat de Mataró'

El president del Patronat Municipal d'Esports (PME), Ivan Pera, i el president de la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró, Albert Forns, han presentat avui, en roda de premsa, el Segon Torneig Internacional de Futbol Base "Ciutat de Mataró". La competició es jugarà al Camp Municipal d'Esports de Mataró (passeig de Carles Padrós, 14), els dies 30 i 31 de maig i l'1 de juny.

Els participants són de categoria infantil (entre 13 i 14 anys). Al torneig hi jugarà una selecció dels equips de futbol base de Mataró, que s'enfrontarà a equips de renom internacional com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Villareal, el Real Madrid CF, l'AZ Alkmaar (Holanda), l'Sporting de Portugal o l'Olimpic de Lió (França).

Els equips s'han dividit en dos grups, de quatre equips cada un, que competiran entre ells. El divendres es jugaran els dos primers partits a partir de les 19 h: Sporting-Villareal i Selecció de Mataró-Az Alkmaar. Durant el dissabte 31 d'abril es disputaran 11 partits d'aquesta fase entre les 9 i les 20.45 h.

Amb les classificacions d'aquesta primera fase s'establiran els enfrontaments de la segona. Durant el matí de l'1 de juny, cada equip jugarà contra el que tingui la mateixa classificació que ell a l'altre grup i els primers classificats dels dos grups s'enfrontaran en la final a les 12.45 h. Quan finalitzi aquest partit es farà l'entrega dels trofeus del torneig i es farà l'acte de clausura.


Pacte pel Futbol

L'any passat, el Patronat Municipal d'Esports i la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró van signar el Pacte pel Futbol amb l'objectiu d'establir un nou marc de millora contínua del futbol base. Aquest pla es concreta en dos aspectes: la millora de les instal·lacions i la promoció de l'activitat dels clubs. Aquest últim punt estableix que s'ha de crear i promocionar un torneig de futbol base internacional de ciutat, amb la participació de les ciutats agermanades i que s'ha concretat en l'organització del Segon Torneig Internacional de Futbol Base "Ciutat de Mataró".