Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra les sisenes Jornades de Salut i Alimentació

Escoltar

Mataró celebra les sisenes Jornades de Salut i Alimentació

El 16 d'octubre és el Dia Mundial de l'Alimentació i Mataró celebrarà les sisenes Jornades de Salut i Alimentació al voltant d'aquesta data amb activitats per a tothom. L'objectiu és posar de manifest la importància que tenen en la salut una alimentació saludable i la pràctica d'activitat física. També és una ocasió per fer evident el treball conjunt realitzat al llarg de l'any per escoles, centres de salut, associacions i entitats ciutadanes que promouen hàbits i actituds positives vers la salut. El programa està coordinat pel Servei de Salut Pública de l'Ajuntament amb la participació del Servei de Dona i de l'Institut d'Esports (IE).

La programació

Dijous, 16 d'octubre

19.30 h Presentació de les Jornades a càrrec de la regidora de Joventut i Dona, Ana M.Barrera

19.40 h Conferència-Col·loqui "Tornar a cuinar: salut i plaer" a càrrec de la restauradora Ada Parellada a Can Palauet.

Divendres, 17 d'octubre

De 18 a 19 h Sessió de condicionament físic al Centre municipal d'esports El Sorrall

Dissabte, 18 d'octubre

9 h Caminada popular "Turó de Cerdanyola i els seus entorns" (durada aproximada de 2 h 30 m) Sortida des de la plaça de Granollers.

De 18 a 20 h a la plaça de Santa Anna

- Exhibició d'un nou esport el "Tamborí". Aquesta activitat forma part del projecte Shape Up Europe en el qual participen el CEIP Camí del Mig, el CEIP La Llàntia i l'IES Puig i Cadafalch
- Mostra i degustació de tastets saludables amb la col·laboració de la cuina mataronia, l'àvia Remei, i dones de les vocalies de dones de Rocafonda, La Llàntia i estudiants de l'Escola de Restauració i Cambreria del Gremi d'Hostaleria i Turisme i del taller d'ocupació de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM).
- També es projectarà un audiovisual que mostra alguns dels programes i activitats que es porten a terme des de diferents àmbits de la ciutat per a la promoció d'hàbits més saludables. Un exemple és el projecte Shape Up Europe.