Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró ofereix estudis de batxillerat nocturn presencial i a distància a través de l'Institut Obert de Catalunya (IOC)

Escoltar

Mataró ofereix estudis de batxillerat nocturn presencial i a distància a través de l'Institut Obert de Catalunya (IOC)

L'Institut d'Estudis Secundaris (IES) Damià Campeny de Mataró ha començat el curs com a centre col·laborador de batxillerat i de proves d'accés a cicles formatius de grau superior de l'Institut Obert de Catalunya (IOC). Aquesta oferta formativa a distància, que permet compaginar els estudis amb el món laboral, se suma a la possibilitat existent de cursar el batxillerat nocturn de forma presencial. Per aquest curs 2008-2009, s'ofereix de forma presencial un curs de primer batxillerat i dos cursos de segon de batxillerat nocturn. L'horari habitual és de 17.30 h a 22 h.

L'IES Damià Campeny, com a centre de suport, oferirà ajuda per efectuar la matrícula presencial i per l'automatrícula dels estudiants de batxillerat complert, d'assignatures soltes pendent i de les matèries pròpies per fer les proves d'accés al cicles formatius de grau superior. El centre també donarà assessorament, orientació i acompanyament a l'alumne a través d'una tutorització personalitzada. El model d'ensenyament a distància està centrat en l'estudiant i utilitza les tecnologies de la informació i la comunicació per estructurar la formació. El model es basa en l'atenció personalitzada, l'aprenentatge compartit, el material didàctic, l'entorn d'aprenentatge i l'avaluació continuada.

El 22 de setembre és el dia límit per matricular-se en els estudis de batxillerat nocturn, en format presencial o a distància, o per les proves d'accés als cicles formatius de grau superior. Per matricular-se s'ha de ser major de 18 anys o tenir entre 16 i 18 any i acreditar que per motius laborals no es pot assistir a l'horari diürn.

Can Marfà, centre col·laborador de l'IOC

El centre de formació de persones adultes de Can Marfà també és centre col·laborador per aconseguir el Graduat en Educació Secundària (GES) a través de l'Institut Obert de Catalunya (IOC). Com a centre de suport oferirà ajuda per a la matrícula presencial i l'automatrícula dels alumnes del GES. El termini de matrícula és fins al 22 de setembre.