Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa a unes jornades a l'Expo de Saragossa sobre cooperació i desenvolupament a l'Àfrica

Escoltar

Mataró participa a unes jornades a l'Expo de Saragossa sobre cooperació i desenvolupament a l'Àfrica

El regidor de Presidència, Carlos Fernández, participa aquest migdia com a ponent a la taula rodona "Líneas de cooperación al desarrollo descentralizadas españolas en África". La ponència s'inclou a les jornades "AFRICagua", organitzades per la Federación Aragonesa de Solidaridad i l'Asociación para la Promoción Sociocultural Kaolack-Zaragoza, que tenen lloc des d'ahir 26 i fins demà 28 d'agost en el marc de l'Expo Saragossa 2008.  

Aquestes jornades reuneixen a representants de col·lectivitats locals de quatre països africans (Gàmbia, Mali, Mauritània i Senegal), administracions locals i regionals espanyoles, organitzacions no governamentals sobre desenvolupament del Sud i del Nord, associacions d'immigrants i universitats, entre d'altres. L'objectiu és facilitar un espai de trobada i intercanvi d'experiències en matèria d'aigua i desenvolupament.

Carlos Fernández fa la seva intervenció a la taula rodona des d'una doble vessant: en representació del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, per explicar què és i com funciona aquest organisme; i en representació de l'Ajuntament de Mataró per explicar les línies d'actuació en matèria de cooperació internacional i els projectes que actualment s'estan portant a terme a l'Àfrica en matèria d'aigua i desenvolupament.