Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa en el projecte artístic Rodalies 2 amb una exposició d'Anna Estany a Can Palauet

Escoltar

Mataró participa en el projecte artístic Rodalies 2 amb una exposició d'Anna Estany a Can Palauet

L'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) participa en Rodalies 2, un projecte de la Xarxa Transversal d'Activitats Culturals ideat per afavorir la mobilitat dels artistes, l'intercanvi de creacions, la circulació de l'art i el treball en xarxa. Mataró és una de les 10 ciutats que participen en aquesta plataforma per a la projecció de l'art contemporani. Les altres ciutats són Reus, Figueres, Sant Cugat, Olot, La Seu d'Urgell, Manresa, Granollers, Girona i Lleida.

Rodalies 2 és una exposició d'arts visuals que es portarà a terme, de forma simultània a 10 sales dels municipis participants que s'agrupen de dos en dos. L'IMAC ha escollit l'artista Xavier Arenós perquè exposi a Granollers, ciutat amb la qual Mataró forma la parella d'intercanvi. La mostra a Granollers es podrà visitar del 30 d'octubre al 14 de desembre, a l'Espai d'Arts de Roca Umbert.

A Mataró, l'exposició s'inaugurarà el 10 d'octubre i es podrà veure fins al 7 de desembre a Can Palauet. L'artista Anna Estany presentarà "Processos identitaris" que és un treball en progrés que gira al voltant de la presentació física i el l'aparença que cada un assumeix i que és de vital importància pels adolescents. El treball d'Estany a Can Palauet serà la 28a acció d'aquest projecte que va iniciar l'any 2003. L'artista va convidar alumnes de batxillerat artístic de la ciutat a participar en sessions, que un cop enregistrades i editades, constitueixen l'essència de la seva proposta expositiva a Can Palauet. Els joves participants seran els protagonistes a través d'immobilitzacions i poses creades amb un estilisme lliure i roba de desús.