Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prohabitatge Mataró publica les llistes provisionals d'admesos i exclosos dels habitatges per a majors de 65 anys del carrer de Carlemany

Escoltar

Prohabitatge Mataró publica les llistes provisionals d'admesos i exclosos dels habitatges per a majors de 65 anys del carrer de Carlemany

L'empresa municipal Prohabitatge Mataró, SA, ha publicat avui, 10 d'octubre, les llistes provisionals dels sol·licitants admesos i exclosos que opten a un dels 25 habitatges de protecció oficial adaptats per a la gent gran del carrer de Carlemany, 6-12.

Les llistes estan publicades a:

- les oficines d'atenció ciutadana
- els centres cívics de la ciutat
- el web http://www.grup-pumsa.cat/carlemany/llistesadjudicacions.pdf
- les oficines de Benestar Social de Mataró
- les oficines de la societat municipal Prohabitatge Mataró (carrer de Pablo Iglesias, 63, 1a planta, despatx 5), en horari de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 18.30 h i divendres de 9 a 14 h.

Les persones excloses, a més, rebran una carta certificada on se'ls hi comunicaran els motius pels quals han estat descartats, obrint-se després un període de 10 dies per presentar al·legacions. Un cop es tanqui aquest període, Prohabitatge Mataró disposarà d'altres 10 dies per resoldre-les.

Està previst que les llistes definitives d'adjudicataris dels 25 habitatges es facin públiques a mitjan novembre.

Sorteig per establir l'ordre

Durant el procés de la valoració, van produir-se empats de puntuació entre les sol·licituds que complien els requisits especificats a les bases per a l'adjudicació dels habitatges. Per aquest motiu, el Consell d'Administració de Prohabitatge Mataró va decidir per unanimitat celebrar un sorteig públic amb l'objectiu d'establir l'ordre de les llistes provisionals.

El sorteig es va realitzar el passat 8 d'octubre amb presència del notari, el Sr. Àlvar Josep Espinosa.

Habitatges adaptats

El passat 17 de juliol es va inaugurar l'edifici d'habitatges del carrer de Carlemany, 6-12. A més dels 25 pisos que estan en procés d'adjudicació, l'immoble compta amb altres cinc habitatges que serviran per reubicar persones afectades per operacions de planejament urbanístic que s'han dut a terme a la ciutat, i que compleixen els requisits per ser usuaris dels mateixos.

Tots els habitatges es destinen al lloguer de protecció oficial, i són adaptats per als majors de 65 anys. Aquesta promoció possibilitarà a les persones grans disposar d'un habitatge sense barreres arquitectòniques i amb una sèrie de serveis valorats i oferts des dels Serveis Socials, que garantiran la cobertura de les seves necessitats bàsiques com la prevenció de l'aïllament social i del deteriorament personal. D'aquesta manera, s'afavoreix a la màxima independència personal de la gent gran.

L'immoble, a més, compta amb un aparcament per a residents amb 102 places i un equipament públic a la planta baixa que es destinarà a l'atenció diürna per a malalts d'Alzheimer.

L'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) va promoure la construcció dels habitatges que gestiona la seva filial Prohabitatge Mataró, SA.