Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prohabitatge Mataró realitza el sorteig per adjudicar els habitatges públics de venda de Can Gassol

Escoltar

Prohabitatge Mataró realitza el sorteig per adjudicar els habitatges públics de venda de Can Gassol

La societat municipal Prohabitatge Mataró, SA efectuarà, dimarts 23 de desembre, el sorteig per adjudicar els 21 habitatges de protecció oficial i els 6 en règim de preu concertat de l'àmbit de Can Gassol.

Les dues promocions d'habitatges, que s'adjudiquen amb plaça d'aparcament i traster vinculats, han rebut un total de 190 sol·licituds, de les quals 176 han estat per als habitatges de protecció oficial, que es situen al de Floridablanca 114; i 14 per als concertats, ubicats al carrer de José Francisco Pacheco 91.

Actualment, Prohabitatge Mataró està estudiant les peticions per tal d'elaborar les llistes definitives d' admesos i exclosos, indicant el motiu de l'exclusió, que es preveuen publicar a mitjans de la setmana vinent a les oficines de Prohabitatge Mataró, les  OFIAC, els centres cívics i al web de l'Ajuntament.

El sorteig es realitzarà davant notari el proper dimarts 23 de desembre, a les 18.00 hores. Primer es sortejaran els pisos del carrer de Floridablanca, i seguidament els pisos de José Francisco Pacheco. Tots els sol·licitants admesos seran convidats a assistir-hi a l'acte.

Tria de l'habitatge

Un cop realitzat el sorteig, els adjudicataris rebran els plànols de l'edifici per tal que puguin estudiar les característiques dels habitatges. Abans de Nadal, es convocarà els sol·licitants per escollir els pisos sobre plànol, respectant l'ordre del sorteig, i per formalitzar la reserva.

La signatura dels contractes es realitzarà durant la primera quinzena de gener, coincidint amb el primer pagament a compte per part dels adjudicataris.

Està previst que les promocions d'habitatges que PUMSA construeix a Can Gassol concloguin a finals del segon trimestre de 2009, i que la  formalització de les escriptures de compravenda i lliurament dels habitatges es realitzi durant el tercer trimestre del mateix any.

Preus i característiques

Els habitatges s'adjudiquen amb plaça d'aparcament i traster vinculats, i els seus preus varien depenent de la superfície d'aquests tres elements. Així, els habitatges de protecció oficial es vendran a preus que oscil·laran de 147.514 a 171.286 euros, mentre que els 6 habitatges concertats tindran un preu de 154.141 a 279.843 euros.

Els 21 habitatges de protecció oficial es situen en un immoble amb planta baixa per a equipaments més 3 plantes pis. Tindran 2 i 3 dormitoris i superfícies útils d' entre 54 i 65 m2.

Pel que fa als 6 habitatges de preu concertat, l'edifici tindrà dues plantes subterrànies destinades a aparcament, planta baixa per a local comercial més 3 plantes pis, i el formaran habitatges d'1, 2 i 3 dormitoris amb superfícies útils d' entre 36 i 76 m2.

La construcció dels 27 habitatges de protecció i concertats la promou l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) i la gestiona Prohabitatge Mataró.