Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA comença les obres de millora de la xarxa de clavegueram del Rengle

Escoltar

PUMSA comença les obres de millora de la xarxa de clavegueram del Rengle

El Consell d'Administració de l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) va adjudicar, el 29 de gener, les obres d'evacuació de les aigües pluvials del Rengle a l'empresa Eurocatalana Obres i Serveis, SL.

El pressupost d'execució de les obres promogudes per PUMSA i que anirà a càrrec del sector, és de 411.922 euros.

Un cop rebut el permís de Renfe, PUMSA posa en marxa els treballs de la millora de la qualitat del servei del col·lector d'aigües pluvials, així com de la capacitat de la xarxa de clavegueram del Rengle.

Mentre durin les obres, part del Parc de Mar quedarà afectat per les mateixes, però la zona on no s'intervingui continuarà oberta al públic.

Els treballs consistiran en la substitució d'una part del col·lector de pluvials del sector, que passarà per sota de les vies de RENFE, i de la construcció d'un pou d'atac. Aquestes feines les realitzarà directament l'empresa municipal Aigües de Mataró, SA.

D'altra banda, es crearà un interceptor que recollirà les aigües superficials del Parc de Mar. Un cop finalitzin els treballs, es posarà nou paviment, es completarà la xarxa de clavegueram i de reg, es col·locaran més elements d'enllumenat públic i mobiliari urbà i es plantaran nous arbres i arbustos a la part afectada del Parc de Mar. PUMSA serà l'encarregada de dur a terme aquests treballs.

Els treballs s'iniciaran durant el mes de febrer i es preveu que finalitzin al juny de 2008.