Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA construirà un edifici amb quatre habitatges de protecció oficial al carrer d'Almeria de Vista Alegre

Escoltar

PUMSA construirà un edifici amb quatre habitatges de protecció oficial al carrer d'Almeria de Vista Alegre

El Consell d'Administració de l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), reunit el passat 27 de maig, va adjudicar a l'empresa Estructures SANVI SL, la construcció de l'estructura d'un edifici amb quatre habitatges de protecció oficial que es destinaran al lloguer.

Les obres s'han adjudicat amb un pressupost de 134.747 euros. Està previst que la construcció de l'estructura comenci a finals d'aquest mes de juny, i que l'edifici estigui totalment finalitzat l'octubre de 2009.

En els propers mesos, PUMSA convocarà un concurs per adjudicar les obres de construcció de la resta de l'edifici.

Característiques de l'edifici

L'immoble que es situa al carrer d'Almeria, núm. 77 i disposa d'una superfície construïda de 298 m2, es va planificar per tancar l€illa de cases de Vista Alegre, tapant la mitgera existent.

Es distribueix en planta baixa i tres plantes pis, amb un habitatge per cadascuna de les quatre plantes. Així, l'edifici comptarà amb quatre habitatges de lloguer de protecció oficial, que disposaran d'un o dos dormitoris. Dos dels habitatges tindran una superfície útil de 34,9 m2cadascun, mentre que els altres dos disposaran de 70,5 m2i 57,6 m2de superfície útil.

L'edifici serà més estret a la part superior que a la base, de manera que els habitatges amb major superfície ocuparan la planta baixa i primera, i els de menor superfície s'ubicaran a les dues plantes superiors.