Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA inicia la construcció de l'estructura d'un edifici d'habitatges al carrer de Cosme Churruca

Escoltar

PUMSA inicia la construcció de l'estructura d'un edifici d'habitatges al carrer de Cosme Churruca

El consell d'Administració de l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) va adjudicar aquests treballs en la reunió del passat 29 de gener. L'edifici es construirà al carrer de Cosme Churruca 84-86, i tindrà 15 habitatges, 18 places d'aparcament i un local comercial.

Les obres, que començaran abans de finalitzar el mes de febrer, les realitzarà l'empresa Beta Conkret, SA, amb un pressupost d'adjudicació de 625.694 d'euros. Està previst que l'estructura de l'edifici es finalitzi el setembre de 2008, i que l'edifici estigui totalment construït el tercer trimestre de 2009.

Característiques de l'edifici

L'immoble tindrà una superfície total construïda de 1.540 m2 sobre rasant i 690 m2 sota rasant, i constarà d'una planta subterrània, planta baixa i tres plantes pis.

Dels 15 habitatges que es construiran, 9 es destinaran a lloguer de protecció oficial i els altres 6 seran per a permutes. La seva superfície útil serà d'entre 37 m2 i 55 m2, i comptaran amb rebedor, cuina, menjador-sala d'estar, bany i 1 o 2 dormitoris.

L'aparcament tindrà 18 places d'estacionament, de les quals 16 seran per a cotxes i les altres dues per a motos. El local disposarà d'una superfície útil de 319m2, i ocuparà la planta baixa de l'edifici.