Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres centres de secundària acullen una iniciativa per deixar de fumar

Escoltar

Tres centres de secundària acullen una iniciativa per deixar de fumar

Amb motiu de la commemoració del Dia mundial sense tabac, que se celebra el 31 de maig, el Servei de Salut Pública ha organitzat taules informatives sobre el tabac a diferents centres de secundària de Mataró, gràcies a l'ONG Àmbit Prevenció. Aquests centres participen en el programa de prevenció de drogodependències del Pla Municipal de Drogodependències.

L'ONG Àmbit Prevenció ha instal·lat taules al Centre Educatiu Sol Ixent (2 taules el dia 30 de maig entre les 11 i 11.30 h), IES Puig i Cadafalch (2 taules el 29 de maig entre les 11 i 11.30 h) i Centre Educatiu Freta (1 taula el 29 de maig entre les 11 i 13.30 h).

Àmbit Prevenció promou que siguin els mateixos alumnes de 4rt d'ESO, formats en prevenció de drogodependències, qui realitzin una acció com a promotors de salut entre els seus companys. A les taules es canviaran xocolatines per cigarretes (gràcies a l'empresa cafès Pont), s'informarà sobre les conseqüències del tabaquisme i, en cas que hi hagi demandes per fumar menys o deixar de fumar, es crearà un espai informatiu per aconseguir aquest objectiu.