Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un grup de joves del projecte Butaka assistiran a la Mostra de Teatre Jove d'Olesa de Montserrat

Escoltar

Un grup de joves del projecte Butaka assistiran a la Mostra de Teatre Jove d'Olesa de Montserrat

L'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) i el servei de Joventut de l'Ajuntament han organitzat una sortida a la III Mostra de Teatre Jove d'Olesa de Montserrat, que se celebra del 2 al 5 d'octubre. Un grup de joves que participen al projecte Butaka de Mataró aniran a la localitat del Baix Llobregat el dissabte 4 d'octubre, acompanyats per tècnics de l'Ajuntament, per veure espectacles que es presenten dins la Mostra de Teatre Jove.

Aquests joves són els anomenats butakers ja que la seva funció és fer d'ambaixadors del projecte i animar a participar d'altres joves dels centres educatius de la ciutat on viuen. A banda de Mataró i Olesa de Montserrat, els municipis de Sant Feliu de Llobregat, Manresa i Vilassar de Dalt participen en aquesta iniciativa.

Els butakers podran veure diversos espectacles per poder valorar quins són els més adients per portar després a Mataró. D'aquesta forma seran programadors del cicle Butaka Teatre Jove, dirigit a joves d'entre 12 i 17 anys, que es fa a Mataró durant tot el curs escolar. La propera obra que es farà a Mataró arriba al Teatre Monumental el 8 de novembre, a les 21h. Es tracta de la proposta "Goma Gom" de la companyia Chapertons.

Una companyia mataronina

La companyia "Vola qui vol" és una de les participants en la III Mostra de Teatre Jove d'Olesa de Montserrat amb el seu espectacle de circ Nmor. Aquest espectacle, que actualment es representa als circuits artístics professionals, és fruit dels ajuts a la creació escènica que l'IMAC va atorgar el passat any 2007.