Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un grup de treball es trasllada a Créteil per conèixer els projectes d'atenció a la gent gran i a les persones dependents

Escoltar

Un grup de treball es trasllada a Créteil per conèixer els projectes d'atenció a la gent gran i a les persones dependents

La regidora de Benestar Social, Salut i Consum, Carme Esteban, i un grup de quatre tècnics d'atenció social de l'Ajuntament participaran, del 6 al 9 d'octubre, en un intercanvi per conèixer l'organització dels serveis i dels projectes d'atenció a la gent gran i a les persones amb dependència de la ciutat agermanada de Créteil (França).

Aquesta és la segona part d'un intercanvi que va iniciar-se el passat mes de març quan un grup de tècnics de Créteil van poder comprovar la tasca que es fa a Mataró en aquest àmbit. En el programa que es portarà a terme la setmana vinent a la població francesa, la delegació mataronina visitarà els diferents tipus de residències per a gent gran, l'organització interna del Servei municipal d'Acció Social, el Servei de Cures a Domicili i el Centre Local d'Informació i Coordinació Gerontològica.

En aquesta línia d'intercanvis, també està previst portar a terme una trobada entre gent gran dels dos municipis. En aquesta ocasió, la ciutat de Créteil acollirà, entre el 17 i el 22 de novembre, la delegació mataronina formada per una representació dels Casals Municipals de la Gent Gran. Els avis i àvies de Mataró van rebre als francesos el passat mes d'abril i van fer d'amfitrions per donar a conèixer la ciutat i festivitats catalanes com la diada de Sant Jordi.